Web Analytics Made Easy - Statcounter

صمد نجاتیان معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد یاسوج در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره مجلات علمی منتشر شده در این واحد دانشگاهی گفت: در حال حاضر، بحث مجلات علمی و پژوهشی وزارت علوم منتفی شده و مجلات دانشگاهی با عنوان علمی شناخته می‌‌شوند و بر همین مبنا، امتیاز‌‌بندی و رتبه‌‌‌بندی خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: یک مجله علمی در حوزه ادبیات فارسی و زبان‌‌‌های محلی در کشور داریم که با کسب رتبه بالا جزو مجلات علمی مطرح در این حوزه بوده که مجوز وزارتین داشته و به زبان فارسی به صورت الکترونیک و تعداد محدودی هم در نسخ کاغذی به صورت فصلنامه منتشر می‌‌‌شود.

معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد یاسوج در ادامه خاطرنشان کرد: درصددیم تا یک مجله هم با عنوان حقوق شهروندی با همکاری انجمن فقه و حقوق ایران تاسیس کنیم که خود انجمن به عنوان تنها انجمن علمی دانشگاه آزاد با دریافت مجوز وزارت علوم درحال فعالیت است. این مجله مجوز وزارت ارشاد را دارد که با همکاری انجمن مربوط، بعد از انتشار چند نسخه و دریافت مجوز سازمان مرکزی دانشگاه آزاد می‌‌‌‌‌تواند وارد مرحله دریافت مجوز وزارت علوم شود.

نجاتیان تصریح کرد: در سال 94، مجله‌‌‌ای با عنوان میوه‌‌‌‌های ریز در حوزه کشاورزی داشتیم که این مجله علمی-ترویجی مجوز وزارت علوم دارد. چند سالی است که انتشار این مجله متوقف شده و درصددیم تا در سال جاری انتشار مجله را آغاز کنیم.

وی درباره ایجاد محصولات دانش‌‌‌بنیان در مراکز رشد واحد یاسوج که منجر به خودکفایی در تولید شده است اظهار کرد: از جمله محصولات دانش‌‌‌بنیان مراکز رشد واحد یاسوج می‌‌‌توان به طراحی سنسورهای درون چاهی برای اندازه‌‌‌گیری پارامترهای مختلف درون چاه‌‌‌های نفت اشاره کرد. این محصول، تقریبا یک چهارم قیمت نمونه خارجی بوده و پارامترهایی از جمله فشار دما و مقیاس‌‌‌های فیزیکی درون این چاه‌‌‌ها را اندازه‌‌‌گیری می‌‌‌کند که نمونه اولیه ساخته شده و در مرحله تجاری‌‌سازی قرار دارد. تولید گیر‌‌‌‌‌بکس و کود گیاهی هم از دیگر محصولات مراکز رشد واحد یاسوج بوده که برای اولین‌‌‌‌بار در کشور تولید شده و منجر به خودکفایی در تامین این کالاها خواهد شد.

معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد یاسوج درباره ارائه محصولات دانش‌‌‌بنیان این واحد دانشگاهی در نمایشگاه دستاوردهای فناورانه خاطرنشان کرد: امسال 15 محصول در نمایشگاه فناورانه دانشگاه آزاد توسط واحد یاسوج ارائه شده که شامل کولر خورشیدی، سنسورهای درون چاهی، گلخانه آب‌‌شور، موس هوشمند، گیربکس اتوماتیک و کود کمپوست از جمله محصولاتی هستند که در این نمایشگاه ارائه می‌‌‌شود. کلیه محصولاتی که واحد دانشگاهی ما در این نمایشگاه ارائه می‌‌کند برای اولین‌‌‌‌بار در کشور تولید شده است.

نجاتیان درباره طرح پایش و ماموریت واحدهای دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح پایش در دانشگاه آزاد، انقلابی موثر در حل چالش‌‌‌ها و مسائل کشور بوده که با توسعه امور پژوهشی نقشی اثرگذار در حل بحران‌‌‌های موجود خواهد داشت. دانشگاه آزاد تنها مرکز آموزش عالی کشور بوده که به طور هدفمندی قدم در این مسیر گذاشته است.

وی تاکید کرد: واحد یاسوج با توجه به اینکه به عنوان پایلوت گیاهان دارویی شناخته شده و صنایع نفت و گاز در گچساران هم به عنوان به عنوان پایلوت این حوزه تعیین شده ماموریت ما در نظام موضوعات بر محور این موضوعات قرار گرفته و موضوع پایان‌‌نامه‌‌‌های دانشجویی دانشگاه آزاد استان کهگیلویه و بویراحمد در مقطع تحصیلات تکمیلی بر مبنای همین موضوعات قرار می‌‌‌گیرد.

انتهای پیام/

188 / 188 معاون علمی(آموزشی-پژوهشی) واحد یاسوج صمد نجاتیان مجلات علمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مجلات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۰۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • برگزاری «روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی» در دومین نمایشگاه ملی «آبادیران»
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی