Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: رها شدن پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج خیانت بوده و باید در این زمینه تدبیری کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یاسوج، سورنا ستاری در بازدید از پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج اظهارداشت: معطل ماندن این سرمایه و چنین مجموعه‌ای با این همه هزینه خیانت و ظلم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه نباید چنین فضاهایی مناسبیو بلااستفاده بماند، افزود: آمادگی داریم تا واحد های فناوری دانشگاه آزاد اسلامی را به این مکان انتقال بدهیم.

بازیکن 11 ساله دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ برتر تنیس روی میز تاریخ‌ساز شدانتقاد نمایندگان از حقوق پایین اساتید‌ دانشگاه آزاد و شهریه بالای دانشجویانتغییر نام تیم دوچرخه‌سواری دانشگاه آزاد به نام شهید مدافع حرم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج در جمع خبرنگاران در تشریح وضعیت پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج گفت: مجموعه پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج  با برآورد کنونی هزینه ای بالغ بر ششصد میلیارد تومان در زمینی به مساحت 38 هکتار با 56 هزار متربع اعیانی و 23 هزار متر مربع قابل استفاده احداث شد.

کرم جانی پور عدم کار کارشناسی در احداث این پردیس را دلیل بروز مشکلات برای پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج دانست و گفت: در سال 91 یکبار مجموعه دانشگاه در این پردیس مستقر شد که به دلیل مسافت زیاد با عدم استقبال دانشجویان مواجه شد.

 وی ادامه داد: با مساعدت مالی سه میلیاردی توانستیم سند تک برگ پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج را بگیریم، و در نظر داریم با همکاری معاونت فناوری ریاست جمهوری این پردیس به مکانی برای انجام فعالیت‌های فن‌آورانه و دانش بنیان تبدیل شود.

جانی پور خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش پذیرش دانشجویان همان پردیس دانشگاهی مرکز شهر جوابگو است.

انتهای پیام/541/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۱۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس‌جمهور خبر داد
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • علم و فناوری به عنوان مولفه‌های مهم قدرت محسوب می‌شوند+فیلم
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه